#detoxTSM - lunch dag 5

Min dagens lunch, på dag 5 är från tisdagens lunch - spagetti med het avokadokräm 
Det är så otroligt gott och går så snabbt att göra Zoodles, och avokadokrämen - verkligen pricken över i tillsammans med färsk mango!

Imorse gick jag av sista jobbnatten och efter frukosten som bestod av gul kiwi och avokado, hoppade jag fort i säng.
Nu på förmiddagen har jag förbetett quinoa och aubergine inför helgens måltider, då vi åker ut till husvagnen i helgen med barnen. Det bästa sättet att klara av att resa under den här tiden är förberedelse, men jag kommer några måltider avvika från upplägget just därför. Det finns begränsat utrymme och att förbereda alla måltider kommer inte innebära färsk och god mat när det väl är dags. Så jag hoppar lite till det som blir smidigast helt enkelt!

Recepten får ni förhoppningsvis iallafall, om mottagningen samarbetar!
 
 
 
Dagens lunch enligt upplägget är en "sommarsallad", med färskt grönt, rödlök och persilja.
 
För 2 portioner

2 morötter
½ broccoli
½ blomkål
färska sockerärtor
färska haricot verts
färsk persilja
½ liten röd lök
saft från ½ citron

Skala och skär morötterna i stavar. Skär broccoli och blomkål i skivor. Lägg i iskallt vatten i ca 5 minuter. Ta ur och blanda med ärtor och bönor. Strö över färsk persilja, finhackad rödlök och citronsaft.