Tidningen på frukostbesök - fika för alla!

 
Imorse hade jag tidningen på frukostbesök. Nervöst - men blev hur trevligt som helst! Ett reportage om allergikost med recept kommer komma ut på GD.se och där kommer bland annat receptet på de här somriga glasspinnarna finnas med!
 
Recepten jag delar med mig av där är alla glutenfria, mjölkfria, äggfria, fisk & skaldjursfria, nötfria, sojafria och utan raffinerat socker. Ska bli så roligt att se resultatet!
 
Jag skickade även med en kaka till redaktionen med hemliga ingredienser, och en lapp med innehållsförteckning OM man hade en allergi. Annars skulle man bara provsmaka och gissa innehållet. Fick sen ett mail om att min "kaka hade gjort succé runt fikabordet" . De hade provat och gissat. Så roligt!
 
Jag modifierade den lite först, böt ut jordnötssmör mot solrosfrösmör för att inte riskera att ge någon en allergisk reaktion men kakan var min glutenfria blondie. Prova den, bjud på den och se allas miner när du berättar vad den faktiskt är gjord på!
 
Kokosflarnen här ovan är också ett av recepten, perfekta att fylla med hemmagjord nutella eller ha till glass. Håll utkik i GD !