Vegan - tacotårta

Tacotårta - hade ju glömt dela med mig av receptet till den här krämiga skapelsen!

Tre lager mums, ja inte mannen utan tårtan: 
 
Färs, jag hade sojafärs
Två förpackningar ekologiska blandade bönor
Sambal garlic
3 msk maizena
3 dl imat grädde
2 msk mjölkfritt margarin
salt peppar
 
Tomat
Lök
Zucchini
Paprika
Majs
 
 
 
Avokado
Chili
Fraiche
Vitlök
Citronsaft
 
 
Sätt ugnen på 200 C
 
Stek färsen med tacokrydda och lite vatten
 
Skölj och mixa bönorna tillsammans med sambalen.
 
Gör en bechamelsås, smält smöret, rör ner maizenan och slå över grädden. Låt koka upp och krydda med salt och peppar.
 
Strimla och hacka grönsakerna och stek i mjölkfritt margarin.
 
 
Ta en rund form med löstagbar kant. Lägg ett tortillabröd i botten, bred ut lite bechamel och sen sojafärsen.
Lägg över ett nytt bröd, blanda hälften av bechamelsåsen som är kvar med grönsakerna - bred ut.
Lager tre, bred ut bönröran och resten av bechamelsåsen. Lägg på sista brödet.
 
Ställ in i ugnen i ca 20 minuter, ta ut och låt svalna lite.
 
Mixa citronsaft, avokado, vitlök, chili och fraiche. Bred över tårtan.
 
Servera till klassiska tacotillbehör!