Snabba glutenfria, mjölkfria och mandelfria frukostfrallor

 
 
Söndagsfrukostar när det dessutom kommer en till dag med hela familjen samlad efter, helt fantastiskt. Måste ju älska den här veckans röda dagar. Inatt hade vi dessutom en övernattningsgäst och då kräver ju frukosten lite extra lyx.
Nybakat bröd - snabba, glutenfria, mandelfria och mjölkfria dessutom.
 

För sex frallor - 200 C - 30 minuter
 
1/2 dl majsmjöl
1/2 dl vitt rismjöl
1,5 dl pofiber
2 tsk bakpulver
2 ägg
2 dl mjölkfri yoghurt - ex naturell soygurt
3 msk vatten
3 msk mjölkfritt margarin / olja
1,5 msk fiberhusk
salt
ev. brödkryddor
 
Sätt ugnen på 200 C
 
Blanda all torra ingredienser och smält fettet.
Vispa upp äggen, blanda med yogurt och fett. Rör ner torra ingredienser och låt stå och sväll ca 5 minuter.
Fukta händer och forma bollar och lägg på ett bakplåtspapper
Pensla och toppa med valfri topping - ställ in i mitten på ugnen ca 15 minuter
 
Låt svalna i några minuter på galler innan servering!
 
Njut!