Glutenfria äggmuffins

 
 
 
Enkla, snabba att göra, goda och fluffiga långfrukostar är väl en perfekt kombo!
Snart helg, ja inte för mig - jag har precis haft min helg, men för många av er - passa på att njut av de här härligt goda, fluffiga äggmuffinsena. Glutenfria är dom också!
 
Vill man lyxa till det lite extra så linda lite bacon eller god skinka runt formen innan ni häller i smeten för en helt komplett liten ägg & bacon-muffin!
 

Till 4 stycken stora muffins - 30 minuter - 175 grader
 
2 dl majsmjöl ( inte majsstärkelse )
0,25 dl rismjöl
1 msk pofiber
1 tsk kokossocker
1 ägg
1 tsk bakpulver
50 g smält smör / kokosolja
nypa salt
1 dl yoghurt ( eller soygurt )
 
ev. 0.5 dl riven ost
bacon / skinka
 
Topping
2 vispade ägg
gräslök
svartpeppar
 
Blanda torra ingredienser för sig och blöta för sig. Vispa igop till en smet och klicka ut i formar.
Fördela de vispade äggen ovanpå och ställ in i ugnen på 175 grader i 20 - 25 minuter.